Официјален застапник и увозник на брендовите Keraben Grupo, Keraben, Metropol, Ceratenea и Rubi.

Погледнете ги производите кои ги нудиме...

image

KERABEN.

Откријте го светот на Keraben во футуристичко патување кое ги нагласува клучните вредности на фирмата и брендот. Уживајте во оваа креативност и во самата суштина на она што Keraben е: традиција, технологија, истражување и одржливост која се применува во дизајнот.

Посетете го веб сајтот на KERABEN

image

RUBI.

Германската фирма Boada, СА, Руби ®, ги има своите корени во 1951 година, со пронаоѓањето на хидрауличната машина за мануелна изработка на мозаик, создадена од страна на Boada браќа.
Оваа нова алатка имаше одличен прием и ја доби дипломата на честа како и златен медал на првата национална изложба на пронајдоци, што се одржа во Барселона во 1953 година. Новата алатка, крстена со името на Руби ® служи како основен столб за оваа компанија, која сега дизајнира, произведува и дистрибуира машини и алати за градежната индустрија од областа на плочки и нивно поврзување како и со други градежни материјали.

Посетете го веб сајтот на RUBI

image

KERABEN GRUPO.

Групата Keraben е составена од неколку компании кои произведуваат и продаваат керамички плочки, специјални парчиња, додатоци, системи за хидромасажа и туш решенија.
Целта е да се создаде простор со единствена личност, кои работат на имплементирање на тековните процеси, движејќи се напред во однос на дизајнот и квалитетот, додека се чуваат блиските односи со клиентите, гарантирајќи максимално задоволство.
 

Посетете го веб сајтот на KERABEN GRUPO

image

METROPOL.

Причината Метропол да биде тоа што е, не е ништо друго туку создавање нови идеи за да се разбере керамиката. Постојаната студија на боја, форма и еволуција на трендови на различни пазари, го доведе Метропол до реномиран бренд во светот на дизајн и производство на плочки.
 

Посетете го веб сајтот на METROPOL

image

ATENEA.

Брендот за керамички плочки Atenea е фокусиран на сетилата. Комбинации на текстури и бои вклучени во своите колекции потсетува на суштината на природата, што се гледа во боите и формите.

Посетете го веб сајтот на ATENEA